ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πληροφορική Επιστροφή    
Σεμινάριο: Diploma in Web Design ανδ Development

 

Αθήνα 26.10.2012, 18:42

Το Future Business School, πρωτοπόρο στην επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων από το 2000, ανακοινώνει την έναρξη τμημάτων Νοεμβρίου 2012 για το πρόγραμμα Diploma in Web Design ανδ Development.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εφοδιάζει τους σπουδαστές με όλες τις δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ο κατασκευαστής ιστοσελίδων του αύριο για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αγοράς. Οι ενότητες του προγράμματος καλύπτουν τις εξής θεματικές: FLASH, DREAMWEAVER, HTML, CSS, JAVASCRIPT, JOOMLA, E SHOP, PHP - My SQL. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων ενοτήτων.

Οι εισηγητές των επιμέρους σεμιναρίων είναι καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, με εξειδικευμένες σπουδές στο γνωστικό αντικείμενο που διδάσκουν.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε:
- Κατασκευαστές εταιρικών ιστοσελίδων. 
- Κατασκευαστές e-shop.
- Φοιτητές και Πτυχιούχους Πληροφορικής.
- Φοιτητές και Πτυχιούχους άλλων σχολών με ενδιαφέρον για την κατασκευή ιστοσελίδων.
- Στελέχη τμημάτων ΙΤ που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους για να αναβαθμίσουν άμεσα την καριέρα τους.
- Ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα εξειδικευμένες γνώσεις για να κατασκευάσουν - αναβαθμίσουν τον ιστότοπο της επιχείρησής τους.

Με την εγγραφή τους, οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν προνομίων, όπως παροχή ηλεκτρονικών σημειώσεων, προσωπικές συναντήσεις με τον κάθε σπουδαστή, προσωπική συζήτηση για την συνολική πορεία του στο σεμινάριο, συμβουλές πάνω σε θέματα σύνταξης βιογραφικού και διαδικασίας συνέντευξης, πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Τα προγράμματα, που επιδοτείται από το 0,45% του ΛΑΕΚ, θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι Αττικής (Αρκαδίας 16Α, Περιστέρι (πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου).

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στο σεμινάριο που επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 210-57 82 931 ή το Email: info@futurebs.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved