ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πληροφορική Επιστροφή    
Σεμινάριο ΤΠΕ δωρεάν από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος

Αθήνα 11.2.2014, 18:44

Σεμινάριο επτά διαλέξεων με τίτλο «Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) Μαθητών Ειδικής και Γενικής Αγωγής», που οδηγεί στην απόκτηση σχετικής βεβαίωσης, προσφέρει δωρεάν το Telecoms Lab - Net Media Lab του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τέσσερις φορές στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Δημόκριτου, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρες 09:30-13:30 και 14:30-18:30 αντίστοιχα (θα υπάρχει πρωινή και απογευματινή ζώνη).

Το σεμινάριο αφορά τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, ψυχολόγους και άλλους επαγγελματίες - επιστήμονες συναφών ειδικοτήτων, γονείς μαθητών, καθώς και φοιτητές τελευταίου έτους από όλες τις σχετικές σχολές.

Επειδή θα δοθεί σειρά προτεραιότητας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν θέση ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ). Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής διαρκεί μέχρι και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 12.00 μμ. Όσοι ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα ενημερωθούν από το Κέντρο μέσω e-mail ότι έχουν επιλεγεί, καθώς και για τις ζώνες και ώρες που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Επειδή αναμένεται μεγάλη προσέλευση, οι σπουδαστές παρακαλούνται να προσέρχονται στις διαλέξεις την ημέρα και ώρα που έχουν επιλεγεί. 

Κατά την είσοδό τους στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου, οι επιλεγέντες θα δηλώνουν το όνομά τους στη γραμματεία, ώστε μετά το πέρας του σεμιναρίου να παραλάβουν την ονομαστική βεβαίωση παρακολούθησης (καλό θα είναι να έχουν μαζί τους ταυτότητά τους). Κατά τις ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα λειτουργεί το κυλικείο του Κέντρου που βρίσκεται δίπλα στο Αμφιθέατρο.

Πληροφορίες: Web Page: http://imm.demokritos.gr,  Facebook: https://www.facebook.com/Telecoms.Lab.Net.Media.Lab, τηλ.: 210-6503124, 3230.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved