ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πληροφορική Επιστροφή    
Σεμινάριο: Μάθε το Facebook και το Twitter, γίνε επαγγελματίας

Αθήνα 12.2.2014, 12:33

«Μάθε το Facebook και το Twitter, γίνε επαγγελματίας», είναι το θέμα σεμιναρίου που θα υλοποιήσει στο Περιστέρι Αττικής στις 19 και 26 Φεβρουαρίου 2014 το Κέντρο Επιμόρφωσης Ενηλίκων Future Business School.

Το Σεμινάριο "Μάθε το Facebook & Twitter, γίνε επαγγελματίας" θα σας παρουσιάσει με οργανωμένο και ολοκληρωμένο τρόπο τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) και θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες τους για την προβολή της εταιρίας σας. Θα μπορέσετε να δείτε και να δημιουργήσετε οι ίδιοι, όχι μόνο μια επαγγελματική παρουσία αλλά θα σας δώσει και τις βασικές κατευθύνσεις για την αποτελεσματική προσέλκυση νέων πελατών καθώς και την προώθηση των επιχειρηματικών σας στόχων μέσω της κοινωνικής δικτύωσης. 

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, διαφημιστές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και το τμήμα μάρκετινγκ και πωλήσεων μεγαλυτέρων εταιριών, που θέλουν να γνωρίσουν ολοκληρωμένα το Facebook και το Twitter και να δημιουργήσουν την επαγγελματική τους παρουσία εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες και λειτουργίες τους. 

Συνοπτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
•         Εισαγωγή στην φιλοσοφία του Facebook 
•         Δημιουργία προσωπικού Λογαριασμού και προφίλ στο Facebook 
•         Ο ρόλος μιας Επαγγελματικής Σελίδας του Facebook στο πλαίσιο του Marketing 
•         Δημιουργία Ομάδας και εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρονται 
•         Τρόποι προβολής και προώθησης των εταιρικών στόχων στο Facebook 
•         Επίδραση της επαγγελματικής παρουσίας του Facebook στο SEO (Search Engine Optimization) της Ιστοσελίδας. 
•         Facebook vs Twitter 
•         Εγγραφή και Δημιουργία Λογαριασμού στο Twitter 
•         Διαμόρφωση ενός εταιρικού προφίλ στο Twitter 
•         Δημιουργία και διαχείριση αποτελεσματικών tweets

Εισηγητής στο σεμινάριο είναι ο Σίμος Κοσμετάτος, Social Media Specialist, Content Manager, PR Expert με πολυετή εμπειρία στο χώρο των MME και της επικοινωνίας, και στην ανάπτυξη και διαχείριση διαδικτυακής περιουσίας (websites, social profiles, online communities).
 
Τα προγράμματα επιδοτούνται από το 0,45% του ΛΑΕΚ, ενώ ειδικές τιμές προβλέπονται για φοιτητές και ανέργους. Στους σπουδαστές θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στο σεμινάριο που επιθυμείτε, επικοινωνείτε με το κέντρο, Αρκαδίας 16Α, Περιστέρι (πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου), τηλ.: 210-5782931-2-3 ή στο e-mail: info@futurebs.gr, web site: www.futurebs.gr.
 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved