ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πληροφορική Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Αιγαίου | Σεμινάριο: Ψηφιακό Γραφείο – Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Proslipsis.gr | Αθήνα 28.4.2021, 17:18

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Τεχνολογίας και Ανάπτυξης διοργανώνει το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μεταξύ αυτών και το σεμινάριο με τίτλο: Ψηφιακό Γραφείο – Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων.

Το σεμινάριο παρέχει σχετικό πιστοποιητικό επιμόρφωσης και απονομή βαθμών ECVET.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι τις 10 Μαΐου 2021.

* Ακολουθεί η προκήρυξη του προγράμματος. 


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝOY ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Ψηφιακό Γραφείο – Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων
(400 ώρες – 9 μήνες)
 
Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου
«Ε.Π.Τ.Α. – Επιμορφωτικά Προγράμματα Τεχνολογίας και Ανάπτυξης»
https://epta.aegean.gr

Τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Τεχνολογίας και Ανάπτυξης (ΕΠΤΑ), λαμβάνοντας υπόψη τις νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία περί μοριοδότησης, προσφέρουν στοχευμένους κύκλους εξελικτικής ψηφιακής επιμόρφωσης. 

Ο τεχνολογικός γραμματισμός θεωρείται πλέον απαραίτητο προσόν για τους εργαζόμενους όλων των οργανισμών και επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα οι τεχνολογίες όπως τα υπολογιστικά φύλλα, οι επεξεργαστές κειμένου, το διαδίκτυο, οι συνεργατικές πλατφόρμες, κ.α., θεωρούνται σήμερα απαραίτητα εργαλεία για την ανάληψη και την εκτέλεση μίας εργασίας.

Παρέχουμε τις σχετικές γνώσεις αξιοποιώντας σύγχρονες προσωποποιημένες μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπου έμπειροι επαγγελματίες του χώρου δρουν σαν επιμορφωτές παρέχοντας πρακτική εμπειρία και εξάσκηση. Η χορήγηση του σχετικού πιστοποιητικού επιμόρφωσης και η απονομή βαθμών ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training) παρέχουν την διεθνή αναγνώριση των παρεχόμενων γνώσεων. 

Γενικές πληροφορίες
Επιστημονικός Υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο κ. Χαράλαμπος Σκιάνης, Καθηγητής, Πανεπιστημίου Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπεται εκπαίδευση 400 ωρών, σε χρονικό διάστημα εννέα (9) μηνών, αξιοποιώντας αποκλειστικά την εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση, χωρίς υποχρεωτική παρακολούθηση. Ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, πρακτική και εργασίες ανάπτυξης στις θεματικές ενότητες καθώς και η επικοινωνία με τους καταξιωμένους επιστήμονες που διδάσκουν διασφαλίζουν την σε βάθος κατανόηση και πρακτική εξάσκηση όλων των εργαλείων ενός σύγχρονου ψηφιακού γραφείου, όπως  οι επεξεργαστές κειμένου, τα υπολογιστικά φύλλα, οι υπηρεσίες διαδικτύου, οι παρουσιάσεις, οι διαδικτυακές φόρμες, τα συνεργατικά δίκτυα, οι ιστοσελίδες.

Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στους υπολογιστές για την καλύτερη οργάνωση και απόδοση της δουλειάς τους.

Ενδεικτικά το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
•      Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών, 
•      Στελέχη Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης,
•      Φοιτητές και Αποφοίτους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Παροχές προγράμματος
•      Εκπαιδευτικό υλικό (άρθρα, πρακτική, βιντεοδιαλέξεις, παρουσιάσεις power point, e-books, σημειώσεις, προτεινόμενη βιβλιογραφία)
•      Οδηγός μελέτης
•      Βεβαίωση συμμετοχής
•      Πιστοποιητικό επιμόρφωσης με τις αντίστοιχες 20 μονάδες ECVET
•      Μοριοδότηση βάσει νομοθεσίας

Κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 500,00 € ανά εκπαιδευόμενο. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε μια, δύο ή τρεις δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβληθεί πριν τη λήξη του προγράμματος.

Οι εκπτωτικές κατηγορίες συμμετοχής είναι:
•       20% έκπτωση σε εργαζόμενους και φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου
•       15% έκπτωση σε άνεργους και πολύτεκνους
•       15% έκπτωση σε δημόσιους / ιδιωτικούς υπαλλήλους
•       15% έκπτωση σε φοιτητές
•       15% έκπτωση σε κατόχους ευρωπαϊκής κάρτας νέων
•       10% έκπτωση σε προκαταβολή του συνολικού ποσού

Σημαντικές ημερομηνίες:
Έναρξη προγράμματος: 10 Μαΐου 2021
Λήξη προγράμματος: 20 Φεβρουαρίου 2022

Αναλυτικές πληροφορίες – Κατάθεση αιτήσεων:
Αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τα κριτήρια επιλογής καθώς και για την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αντλήσουν από τον εξής σύνδεσμο: https://epta.aegean.gr.
  
Επικοινωνία
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με τη γραμματεία του προγράμματος στο τηλ. επικοινωνίας: 22730-82255 (κα. Νίκη Κυριακού) καθημερινά τις ώρες 9:00-15:00, καθώς και στο email: epta@aegean.gr  
Απεγγραφή από τις λίστες του ΕΠΤΑ.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved