ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Proslipsis Επιστροφή    
Οι θέσεις εργασίας του δημόσιου τομέα στο email σας
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ PROSLIPSIS

Proslipsis.gr | Αθήνα 25.4.2021, 18:22

Η Proslispsis φέρνει στο email σας τις προσκλήσεις των θέσεων εργασίας (και εκπαίδευσης) του δημόσιου τομέα. 

Τώρα, για πρώτη φορά, η Proslipsis σας παρέχει εξειδικευμένη ενημέρωση για τις θέσεις, ακόμη και για κάθε κλάδο - ειδικότητα.

Με μικρό τίμημα (30 ευρώ) μπορείτε να λαμβάνετε επί έξι μήνες ενημέρωση για μία ή περισσότερες από τις παρακάτω εννέα κατηγορίες θέσεων, αυστηρά για προσωπική χρήση.

Καλύπτεται όλο το εύρος του δημόσιου τομέα: Δημόσιο, ΟΤΑ α' και β' βαθμού, ΔΕΚΟ, Πανεπιστήμια, εκπαιδευτικοί - ερευνητικοί - επιστημονικοί φορείς, Ανεξάρτητες Αρχές κλπ.

Όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε ανατρέχοντας στις σελίδες της, η Proslipsis είναι μακράν η πληρέστερη πηγή για τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα. Αυτό το επιτυγχάνει χάρις στην γνώση και στην πολυετή εμπειρία της (λειτουργεί αδιάκοπα από το 2004), αλλά και λόγω της ανάπτυξης εφαρμογών εντοπισμού και διαλογής των θέσεων, τις οποίες εφαρμογές διαρκώς εξελίσσει και βελτιώνει. 


Οι 9 κατηγορίες θέσεων
Αυτή τη στιγμή μπορείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις ακόλουθες κατηγορίες θέσεων.

1. Θέσεις τακτικού προσωπικού 
Όλες οι θέσεις. Mόνιμο ή αορίστου χρόνου, επί θητεία

2. Θέσεις προσωπικού ορισμένου χρόνου ή έργου
Eποχικό

3. Θέσεις Ιατρών
Τακτικές και εποχικές

4. Θέσεις σε Πανεπιστήμια
Eργασίας και εκπαίδευσης (εκτός μελών ΔΕΠ) σε Πανεπιστήμια - ΑΣΠΑΙΤΕ, Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, Στρατιωτικές Σχολές, κλπ, καθώς και σε επιστημονικούς - ερευνητικούς Οργανισμούς (ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, ΕΛΚΕΘΕ, ΕΚΕΒΕ, Α. Φλέμινγκ, ΕΚΕΤΑ, ΙΤΕ, Εθνικό Αστεροσκοπείο (θέσεις με σύμβαση έργου, με υποτροφίες, για εκπαίδευση, για έρευνα, κλπ

5. Θέσεις μελών ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και ΕΕΠ σε Πανεπιστήμια
Όλες οι θέσεις

6. Θέσεις τακτικού προσωπικού ανά κλάδο - ειδικότητα 
Αρχαιολόγων ή Νομικών ή Μηχανικών ή Γεωπόνων ή Οδηγών, κλπ

7. Θέσεις εποχικού προσωπικού ανά κλάδο ειδικότητα
Σχεδόν όλων των κλάδων - ειδικοτήτων

8. Θέσεις ανά φορέα 
Υπουργεία, Δήμοι, Περιφέρειες, ΔΕΚΟ, κλπ

9. Κινητικότητα Δημοσίων Υπαλλήλων
Μετακινήσεις, αποσπάσεις, μεταθέσεις, κλπ, στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηΤι θα λαμβάνετε
Το μήνυμα που θα λαμβάνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας (email) θα περιλαμβάνει τις θέσεις ανά φορέα, την προθεσμία υποβολής αιτήσεων και την ηλεκτρονική διεύθυνση της πρόσκλησης. Θα έχετε, δηλαδή, πάντα στη διάθεσή σας το κείμενο της προκήρυξης ή της πρόσκλησης.


Κόστος
Για κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες το κόστος ανέρχεται σε 30€ για ενημέρωση επί έξι μήνες. Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 15 ημερών.


Εγγραφή
Για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις θέσεις εργασίας ή και εκπαίδευσης, στείλτε μήνυμα στο info@proslipsis.gr, αναφέροντας την κατηγορία ή τις κατηγορίες θέσεων για τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση. Για παράδειγμα: «Επιθυμώ ενημέρωση για την κατηγορία 1, θέσεις τακτικού προσωπικού».

Ακολούθως θα σας ενημερώνουμε για τον τρόπο καταβολής του ποσού και την έναρξη της συνεργασίας μας.


Προτάσεις
Αν θέλετε να προσθέσουμε κάποια επιπλέον κατηγορία θέσεων, ή αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: info@proslipsis.gr ή στο τηλ.: 6949244434.


Δυο λόγια για την Proslipsis
H Proslipsis.gr είναι η πρώτη στην Ελλάδα αμιγώς διαδικτυακή Εφημερίδα και η πρώτη εφημερίδα για την Εργασία και την Εκπαίδευση. Kυκλοφόρησε στις αρχές του 2004 με πολλές πρωτοτυπίες και με βασικό προσανατολισμό τις Ευκαιρίες στην Εργασία και στην Εκπαίδευση.

Από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της η Proslipsis.gr έθεσε ως πυξίδα της την ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση, μη επιτρέποντας να εμφιλοχωρήσει στις σελίδες της ακόμη και το παραμικρό ψήγμα παραπειστικού λόγου, γεγονός που θεωρεί ως τη μεγαλύτερη επιτυχία της.

Σήμερα η Proslipsis κατατάσσεται ανάμεσα στις πλέον σοβαρές ενημερωτικές προσπάθειες για την εργασία και την εκπαίδευση στην Ελλάδα, κάτι που εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε ανατρέχοντας στις σελίδες της.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved