ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Πρόσληψη Παιδιάτρων στον Δήμο Πετρούπολης Αττικής (28/9/11)

 

Αθήνα 28.9.2011, 11:43

Ο Δήμος Πετρούπολης Αττικής προτίθεται να συνάψει συμβάσεις έργου με δύο Παιδιάτρους, για την παροχή υπηρεσιών (εκτέλεση έργου) και ειδικότερα για ιατρική παρακολούθηση των βρεφών- νηπίων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

Η σύμβαση μίσθωσης έργου (σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών) θα συναφθεί για χρονικό διάστημα ενός έτους. Οι ανάδοχοι του έργου θα πρέπει να έχουν τα παρακάτω τυπικά προσόντα:
- Πτυχιούχοι της Ιατρικής Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
- Άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος.

Κατά την επιλογή θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο καθώς επίσης και προηγούμενη εμπειρία σε Δημοτικούς Σταθμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους, στο Δημοτικό κατάστημα, από 29/9/2011 έως 8/10/2011, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην υπηρεσία μας στην παρακάτω Διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, Κ. Βάρναλη 76-78 , Πετρούπολη Τ.Κ 13231, υπόψη κας Ρουστέμη Μ. (τηλ. επικοινωνίας: 2132024438). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Μαζί με την αίτηση θα υποβληθούν και τα σχετικά δικαιολογητικά που θα αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα. Ήτοι:
- Τίτλους σπουδών
- Προϋπηρεσία
- Βεβαιώσεις κ.λπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved