ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Πρόσληψη Ιατρού Αξιωματικού στο Λιμενικό Σώμα (2/12/11)
 

 

Αθήνα 2.12.2011, 13:12

Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή ενός Αξιωματικού Ιατρού, με τις ακόλουθες κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας ειδικότητες: 1) Αναισθησιολογία, 2) Χειρουργική, 3) Καρδιολογία, 4) Πνευμονολογία και 5) Παθολογία.

Oι υποψήφιοι απαιτείται επιπρόσθετα να διαθέτουν και εξειδίκευση στην Εντατικολογία, μετά από συνεχή υπηρεσία και εκπαίδευση δύο ετών σε λειτουργούσες πολυδύναμες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Κατ’ εξαίρεση, σε δεύτερο βαθμό και σε περίπτωση μη προσέλευσης υποψηφίου με εξειδίκευση στην Εντατικολογία σε καμία από τις ως άνω Ειδικότητες, γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες έχουν συμπληρώσει νόμιμα αποδεικνυόμενη συνεχή υπηρεσία και εκπαίδευση σε λειτουργούσες πολυδύναμες ΜΕΘ, δεκαοχτώ τουλάχιστον μηνών.

Αιτήσεις υποβάλλονται στο Αρχηγείο μέχρι 5.12.2011.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η πρόσκληση (αρχείο Pdf 250 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved