ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Πρόσληψη επικουρικών ιατρών (14/3/11)
 

 

Αθήνα 14.3.2012, 23:33

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πίνακες θέσεων σε νοσοκομεία της Αττικής για κάλυψη από τους καταλόγους των επικουρικών γιατρών με συμπληρωματικές αιτήσεις, οι οποίες υποβάλλονται μέχρι 22 Μαρτίου 2012.

Με νεότερη εγκύκλιό του το υπουργείο επισημαίνει ότι η θέση Ειδικότητας Χειρουργικής του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου θα καλυφθεί με ιατρό που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 3209/24-12-03 (ΦΕΚ 304Α). Ιατροί και οδοντίατροι που δεν έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό τέταρτο έτος της ηλικίας τους που πάσχουν από ομόζυγο Β’ μεσογειακή αναιμία , δρεπανοκυτταρική και μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία, λευχαιμία, αιμορροφιλία, νεανικό διαβήτη και κακοήθη νεοπλασματική νόσο, επιτρέπεται να τοποθετούνται εκτός καταλόγου ως επικουρικοί ιατροί. Η μεταξύ τους προτεραιότητα καθορίζεται από το χρόνο κατάθεσης της αίτησής τους.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τον κατάλογο με τις θέσεις.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τις θέσεις (αρχείο pdf 94 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved