ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Πρόσληψη 72 Ιατρών και Οδοντιάτρων στο ΕΤΑΑ (22/6/12)
 

 

Αθήνα 22.6.2012, 20:43

Το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) πρόκειται να προσλάβει 72 γιατρούς (με και άνευ ειδικότητας) και οδοντιάτρους, για την Αθήνα και την Περιφέρεια, με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός έτους μκαι με αντικείμενο τον έλεγχο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν εντός των προσεχών 10 ημερών σχετική αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως περιγράφονται στην σχετική ανακοίνωση (θα την βρείτε στα συνημμένα).

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210-5217317-325 ( κ. Ρηγάτος, κ. Αναστασοπούλου), καθώς και σε όλες τις περιφερειακές μονάδες του ΕΤΑΑ.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η πρόσκληση (αρχείο pdf 74 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved