ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Έρχεται διαφημιστική καμπάνια για τα ΚΕΠ (27/4/06)


Αθήνα 27.4.2006, 12:50
Eπικοινωνιακή εκστρατεία για την προβολή των υπηρεσιών που προσφέρουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), οργανώνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Ήδη έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση προκήρυξη ύψους 1.900.000 ευρώ, που στόχο έχει την διαφημιστική προβολή των ΚΕΠ, του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών «1564» και του διαδικτυακού τόπου www.kep.gov.gr. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων και παρατηρήσεων επί του προσχεδίου της προκήρυξης λήγει την Παρασκευή 5 Μαΐου 2006. Στα μέσα Μαΐου θα ακολουθήσει η προκήρυξη του ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή του αναδόχου.

Η προβολή στοχεύει στην αύξηση της προσέλευσης των πολιτών στα ΚΕΠ για τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο και στην αύξηση της ζήτησης των διοικητικών διαδικασιών (προϊόντων) που διεκπεραιώνονται μέσω ΚΕΠ. Επίσης, στη βελτίωση της συνεργασίας των ΚΕΠ με τις υπηρεσίες του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Οι κυριότεροι στόχοι της επικοινωνιακής στρατηγικής όπως αποτυπώνονται στο προσχέδιο της προκήρυξης είναι:
- Η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των ΚΕΠ, του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών «1564» και του διαδικτυακού τόπου www.kep.gov.gr.,
- Η προβολή των διοικητικών διαδικασιών που διεκπεραιώνονται μέσω των ΚΕΠ με τη δημιουργία «χρηστικής δημοσιότητας» για τους άμεσους και τους δυνητικούς αποδέκτες αυτών.
- Η κινητοποίηση των πολιτών για την πλήρη και αποτελεσματική αξιοποίηση των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω των ΚΕΠ, του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πολιτών και του διαδικτυακού τόπου www.kep.gov.gr.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved