ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πράξη για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στη Μεσσηνία

 

Αθήνα 15.10.2013, 15:43

Πενήντα τέσσερις άνεργοι βρήκαν μέχρι στιγμής δουλειά στην Μεσσηνία μέσω της Πράξης «Τοπικό σχέδιο δράσης για την κοινωνική ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων Δήμου Πύλου - Νέστορος», η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να αποδώσει τις πρώτες Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

Στόχος της ανωτέρω Πράξης είναι η εργασιακή και κοινωνική ένταξη 220 ανέργων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με την προώθησή τους στην απασχολησιμότητα και την επιχειρηματικότητα.

Αναλυτική ενημέρωση για την Πράξη θα βρείτε στον δικτυακό τόπο της Α.Σ. «Παλαίπυλος» www.palaipylos.gr ή στα τηλέφωνα: 27630-31752 και 210-9273118.

Την Πράξη υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Παλαίπυλος» με Συντονιστή φορέα την Ομάδα Παραγωγών «Ο Νηλέας» και εταίρους τον Δήμο Πύλου - Νέστορος, τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Χιλιοχωρίων, τον Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κορώνης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεθώνης, το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παπαφλέσσα, την Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας A.E. (Costa Navarino), την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου kai Νοτιοδυτικής Ελλάδος, την Asset Τεχνολογική, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Honesty και το  Ινστιτούτο Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”.

Εντάσσεται στη Δράση 3: "Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες" της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, του Θεματικού ¶ξονα Προτεραιότητας 4: Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013" που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved