ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Παροιμίες...

Αθήνα 4.7.2014, 22:33

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Δύο και πλέον χρόνια «μηρυκάζει» ένα πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, με τίτλο «Εγγύηση για τη Νεολαία», η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σχεδόν έχει «σπάσει» ακόμη κι αυτές τις... ελληνικές επιδόσεις αναβλητικότητας και αργοπορίας. Άμα η νοικοκυρά δε θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει. 

Όχι ότι πρόκεται για τίποτα σπουδαίο, καθώς τα λεφτά θα πάνε στην εκπαίδευση και στην κατάρτιση (εν πολλοίς στο βρόντο) κι όχι στην επιχειρηματικότητα και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που είναι το ζητούμενο. Όμως, να, θα πέσει χρήμα στην πιάτσα, θα γίνει τζερτζελές κι ίσως και καμιά προσληψούλα. Τι έχεις Γιάννη, τί είχα πάντα, δηλαδή. 

Πάντως, οι επιτήδειοι έχουν ήδη πάρει θέσεις γύρω από τα 340.000.000 ευρώ της σαλιμαρίας (όσοι αγνοούν τη λέξη δεν έζησαν ομαλή παιδική ζωή!), καθώς καλά γνωρίζουν ότι το σήμερα είναι του Θεού, το αύριο του πονηρού.

Και καθώς το πρόγραμμα έχει ορίζοντα εξαετίας (μέχρι το 2020), οι σημερινοί νέοι μπορούν από τώρα να αναφωνούν: Ήμουνα νιός και γέρασα.

Υ.Γ.: Πώς μου βγήκε έτσι αυτό το κείμενο σήμερα; Τελικά αυτός ο δαίμων που λένε έχει πολλά ποδάρια.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved