ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συμπαράσταση ΓΣΕΕ στους εργαζόμενους των εταιρειών Ytong και Thrakon 4/11/09


Αθήνα 4.11.2009, 17:32
Τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στον αγώνα και στα αιτήματα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις Ytong και Thrakon AEBE της ακριτικής περιοχής Ορεστιάδας Έβρου για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων στις ως άνω επιχειρήσεις, εκφράζει η ΓΣΕΕ.

"Με πρόσχημα τη διεθνή κρίση και τη μείωση εργασιών, οι διοικήσεις των δυο επιχειρήσεων προχώρησαν στο εκβιαστικό δίλλημα της κατά 50% μείωσης του προσωπικού και όταν αυτό απορρίφθηκε απ’ τους εργαζόμενους δρομολόγησαν τις απολύσεις με αποτέλεσμα απ ’τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι σήμερα να έχουν απολυθεί 21 εργαζόμενοι", αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: Η ακριτική περιοχή του Έβρου έχει ανάγκη υποστήριξης και ανάπτυξης και όχι ανεργίας και εγκατάλειψης. Απαιτούμε από τις Διοικήσεις των δυο εταιριών να ανακαλέσουν άμεσα τις απολύσεις και την αντεργατική τους συμπεριφορά καθώς και το Υπουργείο Εργασίας να παρέμβει για να εξασφαλίσει τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων ιδιαίτερα σε έναν ακριτικό νομό που είχε εγκαταλειφθεί στην ανεργία και στην υπανάπτυξη. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας των εργαζομένων θα συνεχιστεί και θα ενταθεί".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved