ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Κατ’ εξαίρεση προσλήψεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική (8/12/05)


Αθήνα 8.12.2005, 20:08
Αστυνομικός ή πυροσβέστης που κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τραυματίστηκε και κατέστει ανάπηρος σε ποσοστό 67% και άνω, δικαιούται να διορίσει στην Αστυνομία ή την Πυροσβεστική αντίστοιχα ένα μέλος της οικογενείας του.

Τα παραπάνω προβλέπει διάταξη του νέου ν. 3387/2005, που ψηφίσθηκε από την Βουλή και τέθηκε σε ισχύ στις 12 Σεπτεμβρίου 2005.

Συγκεκριμένα, θα προσλαμβάνεται ως πολιτικός υπάλληλος ή με οποιαδήποτε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ή της Πυροσβεστικής αντίστοιχα, ο σύζυγος ή ένα τέκνο αστυνομικού ή πυροσβεστικού υπαλλήλου που κατέστη ανίκανος σε ποσοστό τουλάχιστον 67%, εξαιτίας τραυματισμού κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας. Αν δεν έχουν σύζυγο ή τέκνα, το δικαίωμα διορισμού παρέχεται κατά προτεραιότητα σε έναν από τους γονείς ή αδελφούς τους.

Η πρόσληψη θα γίνεται ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης, ενώ η αίτηση για πρόσληψη θα υποβάλλεται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο ετών από την απόκτηση των απαραίτητων προσόντων διορισμού του, αντίστοιχα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ή του Πυροσβεστικού Σώματος. Η ρύθμιση περιλαμβάνει και τις περιπτώσεις εκείνες που έλαβαν χώρα πριν τη δημοσίευση του νόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνοται στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, στο τηλ.: 210-6977505, φαξ: 210-6929764, e-mail :
elasgrty@mopo.gr.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved