ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πιστοποιήθηκε και η Vellum (Cambridge) (24/2)


Αθήνα 24.2.2006, 24:45
Η Vellum Global Educational Services, εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Πανεπιστημίου του Cambridce ως προς την πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής, είναι ο δεύτερος κατά σειρά εκπαιδευτικός φορέας μετά την ECDL που πήρε «πράσινο φως» από τον ΟΕΕΚ και τα πιστοποιητικά γνώσης πληροφορικής που εκδίδει θα συνεχίσουν να γίνονται αποδεκτά στις προσλήψεις του δημόσιου τομέα.

H πιστοποίηση αφορά και τις έξι ενότητες του διεθνώς αναγνωρισμένου διπλώματος Cambridge International Diploma in IT Skills, ενώ οι πρώτες εξετάσεις υπό την εποπτεία του ΟΕΕΚ αναμένεται να διεξαχθούν μέσα στον Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΕΕΚ, πιστοποίηση αναμένεται να πάρουν το προσεχές διάστημα και οι άλλοι δύο εκπαιδευτικοί οργανισμοί που υπέβαλαν σχετικό αίτημα. Πρόκειται για τη Certiport – Microsoft (εταιρεία Infotest) και το London Learning (εταιρεία ICT Hellas).

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved