ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις της Βουλής

Αθήνα 10.12.2013, 

Μέσω ΑΣΕΠ θα καλύπτονται εφεξής οι θέσεις εργασίας της Βουλής, μεταξύ αυτών και οι περίπου 85 θέσεις που υπάγονται απʼ ευθείας στον Πρόεδρο αυτής.

Τα παραπάνω προβλέπει πρόταση του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη που εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Κανονισμού και τις επόμενες ημέρες θα τεθούν σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

Οι θέσεις που υπάγονται απευθείας στον Πρόεδρο της Βουλής και πλέον θα ελέγχονται από το ΑΣΕΠ, είναι οι εξής: 2 ειδικών επιστημόνων, 8 δημοσιογράφων, 25 τεχνικών - βοηθητικών, 5 εργατών, 30 επιμελητών και 15 καθαριότητας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής διατηρεί, ωστόσο, το δικαίωμα να προσλαμβάνει κατά την κρίση του έως 6 ειδικούς επιστημονικούς συμβούλους ή ειδικούς συνεργάτες και έναν ειδικό σύμβουλο επί διεθνών σχέσεων.

Επισημαίνεται ότι ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες οι εργαζόμενοι που προσλαμβάνονται στην κεντρική κυβέρνηση αλλά και σε δημόσιους οργανισμούς και ΔΕΚΟ χωρίς καμιά αντικειμενική διαδικασία επιλογής. Μόνο ο πρωθυπουργός δικαιούται να απασχολεί περισσότερους από 250 υπαλλήλους.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved