ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΔΕΗ: Αναλογική κατανομή των προσλήψεων

Αθήνα 1.2.2014, 21:13

Τις δημοτικές ενότητες και κοινότητες και τους δήμους στην περιοχή των οποίων είναι εγκατεστημένοι σταθμοί παραγωγής ή λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ και την αναλογία κάλυψης των θέσεων εργασίας της Επιχειρήσεις στις περιοχές αυτές λόγω εντοπιότητας, καθορίζει απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων. 

Σε αυτήν -μεταξύ άλλων- ορίζεται ότι ο αριθμός των θέσεων κατά κατηγορία και ειδικότητα που αναλογούν σε κάθε τοπική - δημοτική κοινότητα, υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των προκηρυσσομένων θέσεων κατά κατηγορία και ειδικότητα με το ποσοστό επί τοις εκατό που αντιστοιχεί στην απαλλοτριωθείσα έκταση της τοπικής - δημοτικής κοινότητας, προκειμένου για την εγκατάσταση των Λιγνιτωρυχείων, των Σταθμών Παραγωγής καθώς και των Αυτόνομων και Τοπικών Σταθμών Παραγωγής των νησιών (αναλογική κατανομή). 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved