ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Υπεύθυνη δήλωση αντί δικαιολογητικών ΑΕΙ (24/2/07)


Αθήνα 24.2.2007, 20:12
Λόγω των καταλήψεων σε ορισμένα ΑΕΙ, το ΑΣΕΠ δέχεται από υποψηφίους διαδικασιών πρόσληψης υπεύθυνη δήλωση αντί δικαιολογητικών.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε διαγωνιστική διαδικασία πλήρωσης θέσεων και δεν είναι σε θέση λόγω της παρατεταμένης κατάληψης αρκετών Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας να καταθέσουν εγκαίρως απαραίτητα δικαιολογητικά, που εκδίδονται από τη γραμματεία της Σχολής των, όπως π.χ. αντίγραφο τίτλου σπουδών, αναλυτική βαθμολογία, βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών, μπορούν να καταθέτουν αντί αυτών υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να αναφέρουν το λόγο της μη εμπρόθεσμης υποβολής του απαραίτητου δικαιολογητικού και ότι δεσμεύονται να προσκομίσουν το αντίστοιχο δικαιολογητικό εντός του αμέσως επόμενου 15νθημέρου μετά τη λήξη της κατάληψης της Σχολής των.

Μετά τη λήξη της περιόδου της κατάληψης ο υποψήφιος πρέπει να προσκομίσει εντός 15 ημερών το ελλείπον δικαιολογητικό, συνοδευόμενο με βεβαίωση της οικείας Σχολής από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της κατάληψης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved