ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Έως 30 Μαρτίου τα αιτήματα για προσλήψεις (8/3/07)


Αθήνα 8.3.2007, 12:23
Εγκύκλιο με θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων για το έτος 2007 υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος (θα την βρείτε στα
«Δελτία Τύπου», μαζί με τους σχετικούς πίνακες), καλώντας τις δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς να υποβάλουν τον προγραμματισμό των αναγκών τους σε προσωπικό έως τις 30 Μαρτίου.

Ο προγραμματισμός πρέπει να αφορά τις πραγματικές ανάγκες των υπηρεσιών σε τακτικό και έκτακτο προσωπικό, καθώς και σε προσωπικό με συμβάσεις μίσθωσης έργου, πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη των συνδικαλιστικών οργανώσεων, όπως προβλέπει ο νέος δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας. Με στόχο να περιοριστούν οι προσλήψεις -που τουλάχιστον τυπικά τελούν υπό αναστολή- ενθαρρύνονται οι υπηρεσίες να προχωρήσουν σε ανακατανομή των κενών θέσεων με τη μεταφορά τους σε άλλους υφιστάμενους ή νέους κλάδους της ίδιας ή άλλης κατηγορίας (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) και για τις ίδιες ειδικότητες, ενώ παράλληλα καλούνται να ενισχύσουν και την κινητικότητα των εργαζομένων μέσω των μετατάξεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved