ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΟΠΕΚΕΠΕ και μη... παρέκει ή η αθλιότητα κορυφώνεται (16/3/07)


Αθήνα 23.
Η αθλιότητα των εν κρυπτώ και παραβύστω προσλήψεων οδεύει προς την κορύφωσή της, «σεμνά και ταπεινά». Αυτή τη φορά τη σκυτάλη έλαβε ο έχων το παράξενο όνομα «ΟΠΕΚΕΠΕ», ένας Οργανισμός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης το αρκτικόλεξο του οποίου σημαίνει «Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων».

Ο… αθεόφοβος Οργανισμός προχώρησε μέσα σε πέντε ημέρες στην πρόσληψη με σύμβαση έργου ούτε ενός, ούτε δύο, αλλά 800 ελεγκτών! Ο… ακατονόμαστος έκανε τη δουλειά του βγάζοντας μια ανακοινωσούλα στα γραφεία του και θεσπίζοντας προθεσμία μόνο πέντε ημερών για την υποβολή των δικαιολογητικών.

Για την… ιστορία ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσέλαβε Γεωτεχνικούς, Τεχνολόγους Γεωπονίας, Τοπογράφους και Τεχνολόγους Τοπογράφους, με αντικείμενο απασχόλησης τη διενέργεια επιτόπιων ελέγχων, στο πλαίσιο της ενιαίας ενίσχυσης της νέας ΚΑΠ (Κοινής Αγροτικής Πολιτικής).

Αν θέλετε να του αποδώσετε... εύσημα, τα τηλέφωνά του είναι: 210-2124829, 2124822.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved