ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΣτΠ: Απόδειξη εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων σε διαδικασία προσλήψεων του Υπουργείου Υγείας

Proslipsis.gr | Αθήνα 7.6.2020, 13:45

Πολίτης διαμαρτυρήθηκε στον Συνήγορο του Πολίτη για την απόρριψή του στη διαδικασία πρόσληψης  επικουρικού προσωπικού -πλην ιατρών- του Υπουργείου Υγείας. 

Ο αναφερόμενος υπέβαλε απολυτήριο στρατού το οποίο δεν έγινε αποδεκτό ως δικαιολογητικό απόδειξης της στρατολογικής του κατάστασης, και, στη συνέχεια, υπέβαλε αίτηση θεραπείας προς τη Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ) με συνημμένο το πιστοποιητικό στρατολογικής του κατάστασης. 

Ο Συνήγορος του Πολίτη επισήμανε ότι στις οδηγίες για την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής στην ως άνω διαδικασία δεν προβλέπονταν ποια δικαιολογητικά θα έπρεπε να κατατεθούν προς απόδειξη της συνδρομής της εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή της νόμιμης απαλλαγής από αυτές. Ζήτησε δε από τη ΔΥΠΕ να ενημερωθεί σχετικά με τις ενέργειές της σε απάντηση της αίτησης θεραπείας του αναφερόμενου, η οποία παρέμενε σε εκκρεμότητα. 

Με το απαντητικό έγγραφό της, τελικώς, η υπηρεσία ενημέρωσε την Αρχή, για τη δημοσίευση της απόφασης πρόσληψης του ενδιαφερομένου. 


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved