ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνέδριο ΑΣΕΠ: Η διαμόρφωση της ταυτότητας εργοδότη στη δημόσια διοίκηση

Proslipsis.gr | Αθήνα 30.04.2024, 17:42

«Η διαμόρφωση εργοδότη στη δημόσια διοίκηση. Μπορεί το δημόσιο να γίνει ένας ελκυστικός εργοδότης; Προκλήσεις και προκαταλήψεις». Αυτό είναι το θέμα του 3ου διεπιστημονικού συνεδρίου του ΑΣΕΠ, που οργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυσή του.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. (εγγραφές: 08:15 π.μ.) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στο συνέδριο θα επιχειρηθεί η προσέγγιση της έννοιας της «ταυτότητας εργοδότη» στη δημόσια διοίκηση και η ανάδειξη όλων των στοιχείων που τη διαμορφώνουν και θα αναζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους το δημόσιο μπορεί να καταστεί εργοδότης επιλογής για να προσελκύσει το ικανότερο δυνατό ανθρώπινο δυναμικό. Γύρω από αυτό το ερώτημα, που τίθεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο συνεδρίου στη χώρα μας, θα αναπτυχθεί διεπιστημονικός διάλογος μεταξύ στελεχών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα αλλά και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας και διεθνών οργανισμών.

Οι επιμέρους συνεδρίες θα επιχειρήσουν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του δημοσίου τομέα ως εργοδότη επιλογής, τη χρήση καινοτόμων στρατηγικών και νέων τεχνολογιών ως εργαλείων της ταυτότητας εργοδότη στο δημόσιο και τα στοιχεία της μετάβασης στο νέο πρότυπο. Σε στρογγυλό τραπέζι με εκπροσώπους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα θα συζητηθούν εμπειρίες και καλές πρακτικές ενώ θα αναζητηθούν τα χαρακτηριστικά της αμφίδρομης σχέσης εργοδότη και εργαζομένου στη δημόσια διοίκηση.

Συνδιοργανωτές του συνεδρίου είναι το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση υποστηρίζουν το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ενώ οι Εκδόσεις Σάκκουλα επιμελήθηκαν τα εικαστικά του συνεδρίου.

H είσοδος για τη συμμετοχή με φυσική παρουσία θα είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης των εργασιών του σε πραγματικό χρόνο από το κανάλι του ΑΣΕΠ στο YouTube. https://www.asep.gr/conference2024/index.php?option=com_sppagebuilder&view=page&id=9&Itemid=137&lang=el

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.asep.gr/conference2024 ή/και να επικοινωνήσετε με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου:
- Κεντρική Υπηρεσία ΑΣΕΠ: 2131319247, 2131319301, 2131319626.
- Αποκεντρωμένο Τμήμα του ΑΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη: 2313321200, 2313321202.
- Email επικοινωνίας: conference2024@asep.gr.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved