ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Δεκτοί και τίτλοι της αλλοδαπής στο διαγωνισμό των μουσικών (7/5/08)


Αθήνα 7.5.2008, 13:40
Στην όψιμη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να φέρει νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα γίνονται δεκτοί και τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής, κάτι που δεν προβλέπεται μέχρι σήμερα, «κολλάει» αυτή τη φορά ο αναμενόμενος από καιρό διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μουσικών στα δημόσια σχολεία.

Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε κατά τη συνάντηση που είχε τελευταία ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Γιώργος Βέης με τον υπουργό Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι η νομοθετική ρύθμιση θα έλθει το συντομότερο δυνατόν ώστε το «από καιρό έτοιμο» ΑΣΕΠ να προχωρήσει στην έκδοση της περιβόητης προκήρυξης, στην οποία -κατά πάσα πιθανότητα- θα ενσωματωθεί μία και μόνο φράση που θα αναφέρει ότι γίνονται δεκτοί και οι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο διαγωνισμός προβλέπει την πρόσληψη στα δημόσια σχολεία περίπου 100 μουσικών, αποφοίτων ΑΕΙ. Η εξέταση θα αφορά θεωρητικά μόνο μαθήματα (την εξεταστέα ύλη παρουσίασε ήδη η Proslipsis).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved