ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ψηφίστηκε η (ν)τροπολογία για τις 20.000 προσλήψεις 2/9/09


Αθήνα 2..8.2009, 16:43
Ψηφίστηκε πριν από λίγο από τη Βουλή κατ’ άρθρον και στο σύνολό του το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών "Ρυθμίσεις θεμάτων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και άλλες διατάξεις οργάνωσης και λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης", που ως γνωστόν περιλαμβάνει και την περιβόητη τροπολογία για την πρόσληψη 20.000 ανέργων στους δήμους μέσω των αδιαφανών διαδικασιών του ΟΑΕΔ, τροπολογία που βρίσκει αντίθετους τους συνδικαλιστικούς φορείς, τα κόμματα της αντιπολίτευσης και πρόσφατα 351 δημάρχους και κοινοτάρχες. 

"Απαράδεκτη και φαύλη" τη χαρακτήρισε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, "θα προσβληθεί ως αντισυνταγματική" προέβλεψε ο βουλευτής του ίδιου κόμματος ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Σκυλλάκος εξέφρασε την απορία: "Αν μπορούν να απασχοληθούν για 36 μήνες αυτό σημαίνει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, άρα, γιατί δεν μονιμοποιούνται σε οργανικές θέσεις;". Την πλήρη αντίθεσή τους στην τροπολογία εξέφρασαν και οι ομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ όσο του ΛΑΟΣ. "Είναι τροπολογία - ντροπή που ενισχύει το παζάρι ελπίδων νέων ανθρώπων", τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής, που χαρακτήρισε πράξη αξιοπρέπειας την κίνηση διαφωνίας των 351 δημάρχων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved