ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Γ. Βέης: Επισπεύδονται οι προσλήψεις 8/12/09


Αθήνα 8.12.2009, 18:48
Επίσπευση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού στο δημόσιο τομέα με την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, που ήδη συζητείται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, υποσχέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Γιώργος Βέης στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο κ. Βέης διαβεβαίωσε ότι οι διαδικασίες πρόσληψης τακτικού προσωπικού θα ολοκληρώνονται σε δύο με τρεις μήνες και οι ανάλογες για το εποχικό προσωπικό σε 20 - 25 ημέρες, πρόσθεσε όμως ότι οι προκηρύξεις πρέπει να είναι ενοποιημένες και ομαδοποιημένες και οι διαδικασίες να οργανώνονται από το ίδιο το ΑΣΕΠ, καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυτές που οργανώνονται από τους φορείς εγείρουν περισσότερες ενστάσεις, η εκδίκαση των οποίων είναι χρονοβόρα.

Τέλος, ο κ. Βέης χαρακτήρισε μεγάλη κατάκτηση τους κυλιόμενους πίνακες, που ισχύουν κυρίως στις προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, καθώς οι διαδικασίες διορισμού ολοκληρώνονται σε ένα μήνα.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ Αγησίλαος Μπακόπουλος υποστήριξε ότι η συνέντευξη πρέπει να εφαρμόζεται σε κατηγορίες προσλήψεων, όπως γίνεται σε όλον τον κόσμο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved