ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εγκύκλιος για τον προγραμματισμό των προσλήψεων
 


Aθήνα 21.12.2009, 22:23
Εγκύκλιο με θέμα: "Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού και σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου έτους 2010", απέστειλε το υπουργείο Εσωτερικών σε όλους τους φορείς του δημόσιου τομέα, συμπεριλαμβανομένων και των ΟΤΑ.

Η εγκύκλιος επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την παρ. 8 του άρθρου 103 του Συντάγματος, απαγορεύεται η με νόμο μονιμοποίηση ή μετατροπή των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου ή συμβάσεων έργου σε αορίστου χρόνου, ενώ ανακοινώνει ότι καθιερώνεται από το έτος 2010 και εφεξής ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται τα υπουργεία να προβούν στον έγκαιρο προγραμματισμό των προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου καθώς και των συμβάσεων μίσθωσης έργου για το έτος 2010 και να αποστείλουν τόσο τα αιτήματά τους όσο και τα αιτήματα των φορέων που εποπτεύουν δια του αρμοδίου υπουργού, στην υπηρεσία μας, ούτως ώστε να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες έγκρισης καθώς και η επιλογή των εν λόγω συμβασιούχων.

Τα αιτήματα θα αφορούν όλο το έτος 2010, ανεξαρτήτως αν ήδη υφίστανται συμβάσεις, οι οποίες όμως λήγουν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή εντός του 2010.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η Εγκύκλιος (αρχείο pdf 366 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved