nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στις 17 Απριλίου ο διαγωνισμός της Εθνικής Τράπεζας
 

 

Αθήνα 24.3.2010, 14:22

Το Σάββατο 17 Απριλίου 2010 θα διεξαχθεί o γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη 230 υπαλλήλων του Κλάδου Κύριου Προσωπικού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ανακοίνωσε πριν από λίγο το ΑΣΕΠ. Στο διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή περίπου 16.000 υποψήφιοι.

Το ΑΣΕΠ όρισε ήδη και τα εξεταστικά κέντρα (πίνακας παρακάτω στα συνημμένα). Οι ώρες εξέτασης είναι 10:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. και οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα μεταξύ 09:00 και 09:30 π.μ., καθώς μετά το κλείσιμο των θυρών, στις 09:30, δε θα επιτρέπεται η είσοδος.

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε τις ακόλουθες οδηγίες για τους υποψηφίους:

- Όλοι οι υποψήφιοι, ανάλογα µε το επώνυµό τους και τον τόπο εξέτασης που είχαν δηλώσει, οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα που έχουν ήδη οριστεί και ανακοινωθεί.

- Η προσέλευση των υποψηφίων πρέπει να γίνει το αργότερο µία ώρα πριν την έναρξη της εξέτασης, προκειµένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και να βρίσκονται εντός της αίθουσας όπου θα διαγωνισθούν τριάντα (30) λεπτά πριν από την έναρξη της εξέτασης. Όσοι παρουσιαστούν µετά το κλείσιµο των θυρών (09:30 π.µ.) δε θα γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις.

- Για τη διαπίστωση της ταυτότητάς τους οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν µαζί τους την αστυνοµική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο επίσηµο έγγραφο παραστατικό της ταυτοπροσωπίας (υπό τον όρο ότι θα φέρει επικυρωµένη φωτογραφία, π.χ. άδεια οδήγησης). Εάν δε διαπιστωθεί η ταυτότητα του υποψηφίου, δε θα επιτραπεί η είσοδός του στο εξεταστικό κέντρο.

- Η κατανοµή των υποψηφίων στις αίθουσες θα γίνει αλφαβητικά µε βάση το επώνυµό τους, σύµφωνα µε τους καταλόγους που έχουν αποσταλεί στα εξεταστικά κέντρα.

- Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν µαζί τους (2) στιλό διαρκείας του ίδιου χρώµατος (µπλε ή µαύρου). Απαγορεύεται η χρήση γοµολάστιχας ή διορθωτικού (µπλάνκο), καθώς στο Απαντητικό Φύλλο δεν επιτρέπεται το σβήσιµο µε οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, 2ΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ βιβλία, γραπτές σηµειώσεις ή άλλου είδους βοηθήµατα και οποιαδήποτε υπολογιστική µηχανή. Οι υποψήφιοι µπορούν όµως να έχουν µαζί τους ένα θερµός µε νερό ή αναψυκτικό.

- Κατά τη διάρκεια παραµονής των υποψηφίων στις αίθουσες εξετάσεων τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι απενεργοποιηµένα και τοποθετηµένα στο πάτωµα δίπλα στο κάθισµά τους.

- Στις αίθουσες εξετάσεων δεν επιτρέπεται το κάπνισµα.

- Στους υποψηφίους θα δοθεί ένα Απαντητικό Φύλλο, στο οικείο πλαίσιο του οποίου οι επιτηρητές θα επικολλήσουν την ειδική αυτοκόλλητη ετικέτα µε το γραµµικό κωδικό (barcode). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων που αναγράφονται στο επάνω τµήµα της (ονοµατεπώνυµο κτλ.). Στη συνέχεια θα πρέπει να υπογράψουν στον προβλεπόµενο χώρο πάνω από την ετικέτα, φροντίζοντας η υπογραφή να µη βγαίνει έξω από το πλαίσιο και να µην αλλοιώνει το γραµµικό κωδικό (barcode).

Ο υπολογισµός του χρόνου εξέτασης θα ξεκινήσει µε τη διανοµή των θεµάτων. Εφόσον στην εξέταση περιλαµβάνονται τέσσερις ενότητες, ο διαγωνιζόµενος έχει την ευχέρεια να διαθέσει για κάθε ενότητα όση ώρα κρίνει απαραίτητη, υπό την προϋπόθεση ότι δε θα υπερβεί το σύνολο της ώρας που ορίζεται στο πρόγραµµα.

- Η έξοδος από την αίθουσα δεν επιτρέπεται στους υποψηφίους πριν περάσει µία ώρα από την έναρξη της εξέτασης.

- Οι υποψήφιοι, πριν αποχωρήσουν από την αίθουσα, είναι υποχρεωµένοι να παραδώσουν στους επιτηρητές το Απαντητικό τους Φύλλο µαζί µε όλο το άλλο έντυπο υλικό που θα τους έχει διανεµηθεί (θέµατα, οδηγίες κτλ.) και να υπογράψουν στην «Κατάσταση Παρόντων – Απόντων».

- Με την παράδοση των Απαντητικών Φύλλων οι επιτηρητές αφού ελέγξουν τα ατοµικά στοιχεία του υποψηφίου, θα τα καλύψουν παρουσία του µε µαύρο αδιαφανές αυτοκόλλητο κάλυµµα και θα υπογράψουν στις αντίστοιχες θέσεις του Απαντητικού Φύλλου. Επίσης θα καταστρέψουν το βοηθητικό µέρος του Απαντητικού Φύλλου, καθώς και το υπόλοιπο υλικό που θα τους παραδοθεί (θέµατα, οδηγίες, πρόχειρο).

- Με τη λήξη του χρόνου εξέτασης οι διαγωνιζόµενοι που βρίσκονται ακόµα στην αίθουσα θα πρέπει να σηκωθούν από τις θέσεις τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν ολοκληρώσει τις απαντήσεις τους, ενόσω οι επιτηρητές θα µαζεύουν τα Απαντητικά Φύλλα και όλο το άλλο υλικό που θα έχει διανεµηθεί. Μετά την παράδοση των Απαντητικών Φύλλων οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

- Υποψήφιοι που δεν παραδίδουν το Απαντητικό Φύλλο ή χρησιµοποιούν βοηθήµατα ή αλληλοβοηθούνται ή επιθέτουν στο Απαντητικό Φύλλο σηµεία αναγνώρισης ή δε συµµορφώνονται προς τις υποδείξεις και τις οδηγίες των επιτηρητών ή διαταράσσουν την τάξη ή χρησιµοποιούν µέσα επικοινωνίας µε το εκτός της αίθουσας περιβάλλον ή, γενικά, δολιεύονται την εξέταση αποβάλλονται από την
αίθουσα και αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία, αφού προηγουµένως κληθούν σε άµεση ακρόαση.

- Υπενθυµίζεται ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων, άλλων συσκευών τηλεπικοινωνίας ή υπολογιστικών µηχανών συνεπάγεται αποβολή από την εξέταση.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πίνακα με τα εξεταστικά κέντρα.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Τα εξεταστικά κέντρα (αρχείο excel 59 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved