Αθήνα 27.2.2007, 09:12 Μία θέση υποψήφιου διδάκτορα στο γνωστικό αντικείμενο: "Αγροτουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη" προκηρύσσει το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο κοινωνικών επιστημών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στην Αγροτική Οικονομία.
Δικαιολογητικά που απαιτούνται: - Έντυπη αίτηση (χορηγείται από τη Γραμματεία) -Δύο φωτογραφίες - Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου κοινωνικών επιστημών από ΑΕΙ της χώρας ή ισότιμο ΑΕΙ εξωτερικού (στη δεύτερη περίπτωση συνυποβάλλεται πιστοποιητικό αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ) - Επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού προγράμματος από ΑΕΙ της χώρας ή ισότιμου ΑΕΙ εξωτερικού, με γνωστικό αντικείμενο που να εμπίπτει στο ευρύτερο γνωστικό πεδίο της αγροτικής οικονομιας και ανάπτυξης - Επικυρωμένο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας - Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με αναφορά στο ερευνητικό έργο (συνυποβάλλονται αντίγραφα δημοσιεύσεων) - Επικυρωμένη φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας - Δύο συστατικές επιστολές κατά προτίμηση από καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ερευνητές αναγνωρισμένων ερευνητικών κέντρων της αλλοδαπής - Δίπλωμα ή πιστοποιητικό επάρκειας γνώσης της αγγλικής ή άλλων γλωσσών - Κάθε άλλο στοιχείο που, κατά τη γνώμη των υποψηφίων, θα διευκόλυνε την Επιτροπή Αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη γνώμη.
Η επιλογή θα γίνει με τα εξής κριτήρια: Ακαδημαϊκή επίδοση, προηγούμενη ερευνητική δραστηριότητα, επίπεδο γνώσης της αγγλικής ή άλλων γλωσσών, επαρκής γνώση της ελληνικής (για αλλοδαπούς υποψηφίους), συστατικές επιστολές, σχετική επαγγελματική εμπειρία, κάθε άλλο στοιχείο σχετικό με τα προσόντα του υποψηφίου που αποδεικνύεται από τα δικαιολογητικά που κατατέθηκαν.
Αιτήσεις υποβάλλονται έως 12 Μαρτίου 2007 στη Γραμματεία του Προγράμματος, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κτίριο Ευελπίδη, Ιερά οδός 75, Τ.Κ. 11855,υπόψη κας Ελίζας Λοζάκη, τηλ.: 210-5294770, φαξ: 210-5294779, e-mail: rural.develpment@aua.gr.
|