ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
Σεμινάριο: Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων

Αθήνα 24.10.2013, 16:12

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και στο πλαίσιο επιμόρφωσης των μελών της, αλλά και εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων, διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά επιμορφωτικό σεμινάριο εξειδίκευσης, διάρκειας 400 ωρών, με τίτλο: «Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων».

Το Σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στην Αθήνα , απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (δημόσιας και ιδιωτικής). Στόχος του είναι να προετοιμάσει τους εκπαιδευτικούς για την ανάληψη θέσης Στελέχους της Εκπαίδευσης, τόσο με την απόκτηση γνώσεων Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, όσο και με τις κατάλληλες δεξιότητες για την αποτελεσματική διεκπεραίωση του έργου τους ως στελέχη της εκπαίδευσης.

Το Σχεδιασμό, την επιστημονική επιμέλεια και την εποπτεία του προγράμματος έχει το Εργαστήριο Διοίκησης και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

Οι θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν αφορούν τη Διοίκηση, Οργάνωση και Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, αλλά και Σύγχρονα Ψυχοπαιδαγωγικά Θέματα. Ενδεικτικάι: Διοίκηση της Εκπαίδευσης και Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Εκπαιδευτική Ηγεσία, Προγραμματισμός και Λήψη Αποφάσεων, Οργάνωση και Οικονομική Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού, Εκπαιδευτική Αξιολόγηση και Αναλυτικά Προγράμματα, Ψυχική Ανθεκτικότητα Εκπαιδευτικού, Επικοινωνία στο Σχολικό Περιβάλλον, Διαχείριση της Διαφορετικότητας στη Σχολική Μονάδα, Διαχείριση Κρίσεων και Προβλημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 400 ώρες, συνδυαστικής μάθησης (περιλαμβάνουν, μαθήματα δια ζώσης, μαθήματα e-learning, και εκπόνηση εργασιών). Μπορεί να γίνει και εξ ολοκλήρου μέσω e-learning (λόγω μεγάλης απόστασης από τον τόπο υλοποίησης). Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται τις ώρες 9:00 - 14:00 (ένα με δύο Σαββατοκύριακα το μήνα, έως αρχές Ιούνη 2014)

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα δοθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Για το κόστος του Σεμιναρίου και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (πατήστε εδώ) ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία της ΕΕΦ: 210-3635701. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε επίσης να στείλετε e-mail στο pladianou@gmail.com σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved