ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
Σεμινάριο: Προώθηση επιχείρησης μέσω Διαδικτύου

Αθήνα 26.6.2014, 19:40

Σεμινάριο για Λογιστές - φοροτεχνικούς με θέμα: "Προώθηση Επιχείρησης μέσω Διαδικτύου" διοργανώνει Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. Θα έχει διάρκεια 15 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 5 Ιουλίου (08:00 – 15:30, Αμφιθέατρο 4) και την Κυριακή 6 Ιουλίου (08:00 – 15:30, Αίθουσα 5). Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Βασίλειος Καλαιτζής - Οικονομολόγος Εκπαιδευτικός.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του ΠΕιμελητηρίου που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος, οι λογιστές - φοροτεχνικοί που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης), τα Μέλη του ΟΕΕ και οι λογιστές - φοροτεχνικοί που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι με την προϋπόθεση να προσκομίσουν στο 3ο Π.Τ.Κ.Μ με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Αριστοτέλους 26, Θεσσαλονίκη) ή ηλεκτρονικά πατώντας εδώ. Η αίτηση θα αποστέλλεται με mail στο Εmail: oee3pt@oe-e.gr ή φαξ: 2310-275728.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved