ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική η στάση εργασίας λόγω συζήτησης για την μονιμότητα (23/11/06)


ΑΔΕΔΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 23.11.2006

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του άρθρου 103 – ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε έκτακτη σημερινή της συνεδρίαση και με δεδομένο ότι την Τετάρτη 29/11/2006 συζητείται στη Βουλή το άρθρο 103 του Συντάγματος (που κατοχυρώνει τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων) με στόχο την αναθεώρησή του με τρόπο και κατεύθυνση την ελαστικοποίηση (ακόμη περισσότερο) των εργασιακών σχέσεων στο δημόσιο σε συνθήκη (τώρα) άρσης και της μονιμότητας στο όνομα των ιδ. δικαίου όταν:

Οι συνάδελφοι, όπως και οι συμβασιούχοι, μπορούν να ενταχθούν σε μόνιμη δημοσίου δικαίου σχέση εργασίας χωρίς την προτεινόμενη τροποποίηση που μεσομακροπρόθεσμα καταργεί τη μονιμότητα,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
Τη μετατροπή της στάσης εργασίας που η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη για τη διεύρυνση των κινητοποιήσεων της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 11.00 π.μ. – ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,(με συνέχεια της πορείας στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΠΟ.Ε.ΔΗ.Ν. ) εκφράζοντας παράλληλα με την υγεία τη ριζική αντίθεσή μας στην προωθούμενη τροποποίηση του άρθρου 103.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο την ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11.00 π.μ. ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΟΡΑΗ.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κλιμακώνει και θα κλιμακώνει σε όλη τη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης την αντίδρασή της με συνεχείς, νέες απεργιακές μορφές.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved