ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
ΓΣΕΕ: Να μην γίνει ΔΕΚΟ η "Επαγγελματική Κατάρτιση" του ΟΑΕΔ (4/12/06)


ΓΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
04-12-2006


AΠΟΦΑΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΕ
Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο, την προκλητική απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ της Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΕ (θυγατρικής εταιρίας του ΟΑΕΔ) να μετατρέψουν την εταιρεία σε ΔΕΚΟ και να την εντάξουν στις διατάξεις του Ν 3429/05.

Παρά το γεγονός ότι η ΓΣΕΕ και σήμερα και από τις 2/10/06 εξέφρασε την ριζική διαφωνία της η Κυβερνητική πλειοψηφία προχώρησε στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

Είναι φανερό, ότι η Κυβέρνηση για το μόνο που ενδιαφέρεται, είναι το πώς θα επιβάλει ακόμη πιο ασφυκτικό κυβερνητικό έλεγχο σ΄αυτούς τους φορείς, και πως θα αποδυναμώσει το ρόλο τους.

Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα αυτή η απόφαση, και να εξετασθεί η συνολική αναβάθμιση του ΟΑΕΔ και των θυγατρικών του με την ενίσχυση του ρόλου των κοινωνικών φορέων, οι οποίοι και χρηματοδοτούν με τις εισφορές τους τις δράσεις των φορέων.

Σε διαφορετική περίπτωση θα κινήσουμε κάθε νόμιμη διαδικασία, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, και θα επανεξετάσουμε την συμμετοχή μας σ΄αυτούς του φορείς.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved