ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
Σεμινάρια ΕΝΑ για δημοσίους Υπαλλήλους

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.4.2017, 23:21

Το Πρόγραμμα Διεθνών Κύκλων Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση (CISAP 2018) από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης (ΕΝΑ), που διοργανώνονται από την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Για το 2018, η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (ΕΝΑ) προτείνει πολλούς κύκλους σπουδών από τους οποίους ορισμένοι θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, όπως την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, το κόστος κ.α., θα πρέπει να αναζητηθούν στις ιστοσελίδες https://www.ena.fr/Europe-International/Programmes-de-formationinternationaux/Les-cycles-courts και https://www.ena.fr/Formation-continue/Cycles-Internationaux-et-dapprofondissement/CISAP.

Το σχετικό υλικό είναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του υπουργείου στον σύνδεσμο: http://www.minadmin.gov.gr/?cat=51.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved