ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
Σεμινάριο για τον Κώδικα Δεοντολογίας των Εσωτερικών Ελεγκτών

Proslipsis.gr | Αθήνα 19.4.2021, 15:48

Με αφορμή τη σύνταξη του Κώδικα Δεοντολογίας Εσωτερικών Ελεγκτών από τη Γενική Διεύθυνση Ακεραιότητας και Λογοδοσίας, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας πραγματοποιεί διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) την Τρίτη 20 Απριλίου και ώρα: 13:00 με θέμα: «Κώδικας Δεοντολογίας Εσωτερικών Ελεγκτών: Μια ηθική πυξίδα για την εφαρμογή του Εσωτερικού Ελέγχου». 

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι: Άγγελος Μπίνης, Διοικητής ΕΑΔ, Μαίρη Κωνσταντινίδου, Προϊσταμένη Γεν. Διεύθυνσης Ακεραιότητας και Λογοδοσίας της ΕΑΔ, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, Αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αθηναϊς Τουρκολιά, Προϊσταμένη Γενενικής Διεύθυνσης Ελέγχων Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων / Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου, Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, και Βέρρα Μαρμαλίδου, Πρόεδρος Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών.
 
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «Μετά την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο καθιερώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής δημόσιας Διοίκησης ένα ενιαίο Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου, ο συγκεκριμένος Κώδικας Δεοντολογίας θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τους δημόσιους λειτουργούς, καθώς περιλαμβάνει το σύνολο των αρχών και αξιών που διέπουν το έργο των Εσωτερικών Ελεγκτών και παρουσιάζει πρακτικά παραδείγματα δεοντολογικών διλημμάτων τα οποία ενδέχεται να συναντήσουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους». 

Περισσότερες πληροφορίες για το webinar μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3e1ZDB7.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved