ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
Ο ΣΥΝ για την αναστολή λειτουργίας του ΤΕΙ Πειραιά 4/11/08

 

ΣΥΝ
TMHMA ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Ανακοίνωση Τύπου, 4 Νοεμβρίου 2008
 

Για αναστολή λειτουργίας του ΤΕΙ Πειραιά

Η υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας οδηγεί τα Ιδρύματα σε «λουκέτο». Ένα από τα κεντρικά ΤΕΙ της χώρας, το ΤΕΙ Πειραιά, αναστέλλει την λειτουργία του, λόγω αδυναμίας κάλυψης τρεχουσών αναγκών. Η χρόνια υποχρηματοδότηση οδηγεί πλέον σε ασφυκτικά προβλήματα την Aνώτατη Εκπαίδευση.

Φυσικά για το Υπουργείο Παιδείας δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, μια που σύντομα οι νέοι θα μπορούν να φοιτούν στα «αναβαπτισμένα» Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών, χρηματοδοτώντας οι ίδιοι και οι οικογένειές τους τα έξοδα και την κερδοφορία των κολλεγίων, χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνεται το κράτος με τέτοιου είδους δαπάνες.

Ο Συνασπισμός καταγγέλλει τη σχεδιασμένη στρατηγική της υποχρηματοδότησης των Ιδρυμάτων της Ανώτατης Εκπαίδευσης, και ιδίως των ΤΕΙ. Αυτή η πολιτική θα λάβει την αγωνιστική απάντηση που της αρμόζει στις κινητοποιήσεις του εκπαιδευτικού κινήματος το αμέσως προσεχές διάστημα.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved