ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
Σεμινάριο ΠΑΣΟΚ σε 300 στελέχη του 12.11.08

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Ανακοίνωση Τύπου, Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2008


Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ, διοργανώνει Πρόγραμμα Πολιτικής Επιμόρφωσης, το οποίο απευθύνεται σε 300 στελέχη και μέλη του Κινήματος, τα οποία ανταποκρίθηκαν σε σχετική ανοιχτή πρόσκληση του Ινστιτούτου.
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει επιμόρφωση για όλα τα σημαντικά και επίκαιρα πολιτικά ζητήματα, καθώς και δραστηριότητες με θέματα, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, συντονισμού πολιτικής ομάδας, αντιμετώπισης κρίσεων και διαβούλευσης.
Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιείται σε τέσσερις διήμερες συναντήσεις (δύο στην Αθήνα και δύο σε Περιφερειακά κέντρα), οι οποίες έχουν συνολική διάρκεια 60 ωρών. Περιλαμβάνει επίσης, μελέτη επιμορφωτικού υλικού με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Η έναρξη του 1ου διημέρου του Προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Imperial στην Αθήνα.
Ομιλητές θα είναι, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Ρέππας, με θέμα την ανάλυση της πολιτικής συγκυρίας, οι πολιτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη και για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Κουβέλης, με θέμα την οικονομική και αναπτυξιακή πρόταση του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας, Παύλος Γερουλάνος με θέμα την επικοινωνιακή πολιτική του Κινήματος. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ειδική πρακτική άσκηση με θέμα τη μέθοδο διοργάνωσης σχεδίων πολιτικής δράσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved