ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Τhe quality leader of the year is… γυναίκα (15/11/05)


Αθήνα 15.11.2005, 15:32
Η κ. Ευτυχία Κασελάκη, Director Human Resources and Training and Development Division Manager της Τράπεζας Πειραιώς, ανακηρύχθηκε κορυφαία ελληνίδα μάνατζερ στο χώρο της ποιότητας για το 2005, στον θεσμό Quality Leader οf the Year, που οργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) από το 2002.

Είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα κατακτά τον κορυφαίο αυτόν τίτλο, κάτι που έγινε δεκτό με ικανοποίηση από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας με θέμα «Εθνική Οικονομία και Ανταγωνιστικότητα Ποιότητα Παντού».

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Σιούφας, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τόνισε ότι η αναγνώριση και η βράβευση ικανοτήτων σε διάφορους τομείς δραστηριότητας, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αποτελούν σημαντικά εργαλεία στην ανάπτυξη ευγενούς άμιλλας και κίνητρα για νέες ιδέες και προσφορά εργασίας υψηλής ποιότητας.

H κ. Κασελάκη, αφού παρέλαβε συγκινημένη το βραβείο και εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους παρευρισκόμενους, στη σύντομη ομιλία της τόνισε την σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στην αύξηση της ποιότητας και της αξίας στην επιχείρηση, επισημαίνοντας ότι «οι άνθρωποι αποδίδουν τα μέγιστα όταν έχουν σαφή κατεύθυνση, συμμετέχουν στο γίγνεσθαι και δέχονται σαφές feedback με βάση τα δεδομένα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας Quality Leader of the Year ανακηρύχθηκε και European Quality Leader of the Year επί τρεις συνεχόμενες χρονιές, γεγονός που τιμά τόσο την χώρα μας όσο και τον θεσμό.

Βιογραφικό
Η κ. Κασελάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική & Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Masters in Organizational Analysis & Behaviour από το University of Lancaster. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1991 ως εισηγήτρια και σύμβουλος σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και εργάστηκε σε συμβουλευτικές εταιρείες για επτά έτη αποκτώντας ευρεία εμπειρία και γνώση σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Το 1998 ανέλαβε την ευθύνη δημιουργίας και διοίκησης της ομάδας που θα αναλάμβανε την υποστήριξη του έργου της συγχώνευσης των εμπορικών τραπεζών που ανήκαν στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς σε θέματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Από το 2000 είναι Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου, με ευθύνη την επιλογή, αξιοποίηση, ανάπτυξη των ανθρώπων αλλά και συστημάτων βελτίωσης του ανθρώπινου δυναμικού σε επίπεδο Ομίλου, ενώ παράλληλα προωθεί ενεργητικά τις αρχές της διοίκησης ολικής ποιότητας στην τράπεζα.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved