ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνέργειες επιχειρήσεων - Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

 

Αθήνα 12.10.2011, 23:48

Στις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργιών επιχειρήσεων - Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε θέματα αθλητισμού και τις ευκαιρίες ανάδειξης τους, ιδιαίτερα ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012, αναφέρθηκε ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής σε συνάντηση των εταιρειών - μελών του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, που έγινε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στο ΕΒΕΑ.

Μάλιστα αναφέρθηκε στις ήδη υφιστάμενες συνεργασίες των εταιρειών του ιδιωτικού τομέα με τον συντεταγμένο αθλητισμό, με τελευταίο παράδειγμα το ειδικό πρόγραμμα του Μαιευτηρίου Ρέα για δωρεάν και εφόρου ζωής παροχή ιατρικών υπηρεσιών στις ελληνίδες παγκόσμιες πρωταθλήτριες της εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Η συνεργασία μεταξύ της ΓΓΑ και του Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θα γίνεται εφεξής σε τακτική βάση, προκειμένου ο ιδιωτικός τομέας να σταθεί αρωγός στην οικονομική υποστήριξη του ελληνικού αθλητισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved