ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στις 10.000 ευρώ το όριο για ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών

Αθήνα 6.12.2013, 17:23

Στα 10.000 ευρώ, από τα 5.000 που είναι σήμερα, αυξάνεται το όριο για την υπαγωγή των οφειλετών ασφαλιστικών εισφορών στην πάγια ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών και στη ρύθμιση «νέας αρχής», με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας «αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης των ασφαλιστικών φορέων, πρόστιμα για την ανασφάλιστη εργασία και άλλες διατάξεις» που συζητείται στη Βουλή.

Επιπλέον, καταργείται η υποχρέωση προσκόμισης της φορολογικής ενημερότητας ή της βεβαίωσης οφειλής -ανάλογα με την περίπτωση- ως δικαιολογητικού για την υπαγωγή στη ρύθμιση της «νέας αρχής», που αποθάρρυνε πολλούς οφειλέτες να ενταχθούν στις ρυθμίσεις.

Προβλέπεται, επίσης, ότι στη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία δεν μπορούν να υπαχθούν μόνον όσοι έχουν καταδικαστεί για φοροδιαφυγή κι όχι εκείνοι εναντίον των οποίων έχει ασκηθεί δίωξη για φοροδιαφυγή.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved