ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διάκριση για CEO της Hellas Online

Αθήνα 13.12.2013, 18:23

Στο διοικητικό συμβούλιο της ECTA (European Competitive Telecommunications Association) εκλέχθηκε κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για θητεία δύο ετών ο Αντώνης Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, μαζί με εκπροσώπους των μεγαλύτερων τηλεπικοινωνιακών παρόχων από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Πολωνία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η ECTA ιδρύθηκε το 1998 και είναι μια Ευρωπαϊκή μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκπροσωπεί πάνω από 100 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Ευρώπης, με στόχο την προώθηση των συμφερόντων τους στη διαμόρφωση του κατάλληλου ρυθμιστικού περιβάλλοντος. Έχει στενή συνεργασία τόσο με τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και με καίρια Ευρωπαϊκά ρυθμιστικά όργανα (όπως είναι ο BEREC, τα εξειδικευμένα όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα). 

Παράλληλα με τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε και το ετήσιο συνέδριο της ECTA που είχε ως κεντρικό θέμα την επικείμενη ρύθμιση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενοποίηση των τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη (“Single Market” initiative). Ο κ. Κεραστάρης προσκλήθηκε και συμμετείχε στο CEO Panel με θέμα «The state of the sector, market structure and consolidation» όπου συζητήθηκε η πορεία του κλάδου των τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη σε αντιδιαστολή με την Αμερική, το επίπεδο του ανταγωνισμού, το μέλλον του κλάδου, η ανάγκη ενοποίησης των παρόχων (κινητών και σταθερών) καθώς και η σημασία των επενδύσεων για την αγορά εργασίας.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κεραστάρης τόνισε: «Σε περίοδο ύφεσης για την Ευρώπη, θα πρέπει να προστατευθούν οι επενδύσεις των εναλλακτικών παρόχων σε φυσικές υποδομές και για να επιτευχθεί αυτό απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη αποτελεί η ύπαρξη του κατάλληλου ρυθμιστικού περιβάλλοντος . Οι Ρυθμιστικές Αρχές θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι ο Καθολικός Πάροχος δεν εφαρμόζει καταχρηστικές πρακτικές, όπως η συμπίεση περιθωρίου κέρδους, οι οποίες δημιουργούν στρεβλώσεις στην αγορά και καθηλώνουν τις επενδύσεις.»

Η Hellas Online
Η hellas online είναι ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων υπηρεσιών για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, όπως επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς. Μέσα από τη στρατηγική της συνεργασία με τη Vodafone προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας. Διαθέτει το  δεύτερο μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα (5.000+ χλμ.) που φτάνει σε 50 νομούς και 141 πόλεις. Η hellas online είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Περισσότερες πληροφορίες: www.hol.gr. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved