ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Φιλοξενία νεοφυών επιχειρήσεων (startups)

Αθήνα 1.9.2014, 17:32

Από τη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – ΘΕΑ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ανακοινώνεται ότι καθΆ όλη τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα φιλοξενία νεοφυών επιχειρήσεων (startups).

Επίσης, από αύριο Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη του μήνα Σεπτεμβρίου, η Θερμοκοιτίδα θα είναι ανοιχτή όλη τη μέρα μέχρι τις 21:00. Θα μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της, να γνωριστεί με την ομάδα υποστήριξης και να ενημερωθεί για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις της. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης της αίτησης συμμετοχής επί τόπου, για την υποστήριξη όποιου χρειάζεται βοήθεια.

Στη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας ΘΕΑ θα φιλοξενηθούν 50 συνολικά νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), για χρονικό διάστημα ως 18 μηνών, κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης και αξιολόγησης της πρότασης. 

Η ΘΕΑ θα παρέχει στις επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν τις παρακάτω υπηρεσίες:
1. Φιλοξενία των επιχειρηματικών ομάδων με παροχή γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης. 
2. Εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες (ανάλυση αγοράς, νομικά και λογιστικά θέματα, ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, θέματα ανθρώπινου δυναμικού).
3. Εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης - κατάρτισης.
4. Ενέργειες δικτύωσης για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομάδων.
5. Συντονισμό και αξιολόγηση της πορείας των επιχειρηματικών ομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες: Δ: Κεφαλληνίας 45, 11257 Αθήνα, T: 2111036900-2, email: info@theathensincube.gr, www.THEAthensincube.gr.

Το έργο εντάσσεται στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο Αθήνα», που υλοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων και την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved