ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ανασχεδιάσθηκε η ιστοσελίδα του ΤΕΕ

Αθήνα 17.3.2016, 10:08

Με έμφαση στην ευκολία χρήσης από όλους τους μηχανικούς «τρέχει» ήδη από σήμερα η νέα ιστοσελίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), η οποία ανασχεδιάσθηκε με ίδιες δυνάμεις και χωρίς επιπλέον κόστος για το ΤΕΕ. 

«Η ευκολία στην καθημερινότητα των μηχανικών και η παροχή σύγχρονων, αποτελεσματικών και ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του ΤΕΕ είναι στην καρδιά της φιλοσοφίας μας», τονίζει ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. «Οι μηχανικοί, μέσα στην κρίση που όλοι βιώνουμε, χρειάζονται και αξίζουν έναν βοηθό στην καθημερινότητα τους, και το ΤΕΕ θέλει αυτό ακριβώς να τους προσφέρει».

Το νέο site του ΤΕΕ κινείται στην κατεύθυνση της φιλικότητας προς τον χρήστη και της διαλειτουργικότητας με πολλαπλές συσκευές πρόσβασης και περιηγητές/φυλλομετρητές διαδικτύου. Είναι δηλαδή σχεδιασμένο ως autoresponsive σε πρόσβαση από σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, tablets, notebooks, phablets και κινητά τηλέφωνα.

Ο μηχανικός μπορεί πλέον με άμεση πρόσβαση από την πρώτη σελίδα, μέσα από τις συνδέσειςe-services που βρίσκονται ψηλά στη νέα ιστοσελίδα να έχει άμεση πρόσβαση σε όλο το «πλέγμα» ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει το ΤΕΕ:
Διαχείριση δηλώσεων αυθαιρέτων κτισμάτων Ν4178/2013
Ενεργειακοί Επιθεωρητές (ΚΕΝΑΚ)
Συστήματα Ηλεκτρονικής ¨Έκδοσης Αδειών
Διαχείριση Αμοιβών
My Tee
Ρύθμιση οφειλών σε δόσεις
Μητρώο – Εξετάσεις – Πιστοποιήσεις
Μηχανικού Εγχειρίδιο Νομοθεσίας
Αγορά Εργασίας
Αίτηση για Ελεγκτή Δόμησης

Επιπλέον, σε ένα σύγχρονο γραφικό περιβάλλον, οι μηχανικοί και οι πολίτες μπορούν να μαθαίνουν και να πληροφορούνται για τα θέματα τεχνικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος από τις ενημερωτικές ενότητες της νέας ιστοσελίδας:
Ημερολόγιο/Ατζέντα εκδηλώσεων τεχνικού ενδιαφέροντος
Ειδήσεις ΤΕΕ
Newsletters ΤΕΕ
Δελτία Τύπου ΤΕΕ
Ρεπορτάζ ΤΕΕ
VideosΤΕΕ
Μηχανικών Άλλα Έργα

Τέλος στη διάθεση των μηχανικών και των πολιτών βρίσκεται όλο το υφιστάμενο μέχρι σήμερα υλικό πληροφόρησης και όλο το αρχείο του διαδικτυακού υλικού του ΤΕΕ των τελευταίων δεκαετιών, καθώς το Επιμελητήριο των Μηχανικών υπήρξε πάντα πρωτοπόρο στην αξιοποίηση και ενσωμάτωση του διαδικτύου στην καθημερινότητα του τεχνικού κόσμου της χώρας - τώρα πια με μια νέα, πιο φιλική και αρτιότερη αισθητικά μορφή.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved