ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Η διαδικασία εκμίσθωσης, εκμετάλλευσης και διαχείρισης δημοσίων λατομείων

Proslipsis.gr | Αθήνα 19.6.2017, 15:35

Την διαδικασία εκμίσθωσης, εκμετάλλευσης και διαχείρισης δημοσίων λατομείων καθορίζει με απόφασή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με την απόφαση, η εκμίσθωση των δημόσιων λατομείων πραγματοποιείται από τον Συντονιστή της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης (εφεξής Συντονιστή) με απευθείας σύμβαση ή με πλειοδοτική δημοπρασία με σφραγισμένες προσφορές.

Η εκμίσθωση των δημόσιων λατομείων διενεργείται μόνον εφόσον έχει εξακριβωθεί ότι δεν συντρέχουν οι απαγορευτικοί λόγοι και ισχύουν οι σχετικές προϋποθέσεις της παρ. 1 του άρθρου 49 του ν. 4512/2018.

Για την εκμίσθωση λατομείων μέσα σε λατομικές περιοχές δεν απαιτείται η γνωμοδότηση των υπηρεσιών του άρθρου 49 του ν. 4512/2018, καθώς οι τυχόν απαγορευτικοί λόγοι έχουν εξεταστεί κατά το στάδιο καθορισμού της λατομικής περιοχής σύμφωνα με τα άρθρα 46 έως και 48 του ν. 4512/2018.

Η απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Β' αρ. 2304|2018).


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved