ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Απόφάσεις για τις λαϊκές αγορές 1/6/09


Aθήνα 1.6.2009, 21:32
Υπογράφτηκαν σήμερα από τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γιώργο Βλάχο οι προβλεπόμενες από τον νόμο (άρθρο 17 παρ. 4 του ν. 1023/1980, όπως ισχύει) αποφάσεις, με τις οποίες ορίζεται το ποσοστό του ημερήσιου δικαιώματος, το οποίο αποδίδεται στις Ομοσπονδίες Συλλόγων Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών αρμοδιότητας Οργανισμού Λαϊκών Αγορών, αρμοδιότητας Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης και στις Ομοσπονδίες Συλλόγων Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών αρμοδιότητας των υπολοίπων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της χώρας, εκτός από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Αθηνών - Πειραιώς και Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό αυτό προσδιορίζεται στο 5% του συνολικού ημερήσιου δικαιώματος που καταβάλλεται από τους παραγωγούς και τους πωλητές λαϊκών αγορών.

Σύμφωνα με το υπουργείο, με τον τρόπο αυτό ικανοποιείται, για πρώτη φορά, ένα πάγιο αίτημα των φορέων που εκπροσωπούν του παραγωγούς και τους πωλητές λαϊκών αγορών σε όλη τη χώρα και δημιουργούνται οι  προϋποθέσεις εκσυγχρονισμού των λαϊκών αγορών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved