ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Παρουσίαση του νομοσχεδίου για τα επιχειρηματικά πάρκα 1/9/09


Αθήνα 1.9.2009, 22:46
Το σχέδιο νόμου για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών πάρκων παρουσίασε σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ι. Μπούγας.

Ο κ. Μπούγας τόνισε ότι το νέο σχέδιο νόμου για τα επιχειρηματικά πάρκα επιχειρεί να βάλει τάξη στις σημερινές βιομηχανικές περιοχές, αλλά και να συμβάλει στην ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας με σύγχρονους όρους, που διευκολύνουν και ενθαρρύνουν τον επιχειρηματία, ενώ παράλληλα σέβονται την τοπική κοινωνία και προστατεύουν το περιβάλλον.

Με το νέο νομοσχέδιο, το οποίο ουσιαστικά αντικαθιστά το νόμο 2545/1997 για τις Βιομηχανικές και Επιχειρηματικές Περιοχές, επεκτείνονται οι επιτρεπόμενες εντός των πάρκων χρήσεις (logistics, εμπόριο κ.ά.), απλοποιείται και επιταχύνεται η διαδικασία ίδρυσης επιχειρηματικών πάρκων, διασαφηνίζεται ο τρόπος διαχείρισής τους, εισάγονται ρεαλιστικές ρυθμίσεις για την εξυγίανση των υφιστάμενων άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων και παρέχονται γενναία κίνητρα μετεγκατάστασης επιχειρήσεων σε επιχειρηματικά πάρκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved