ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδες για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Έρευνα και την Τεχνολογία

 

Αθήνα 4.10.2010, 18:21

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας διοργανώνει σειρά ημερίδων στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Ενίσχυση της Έρευνας, της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας».

Σκοπός των ημερίδων είναι η ανακίνηση του ευρύτερου δυνατού διαλόγου μεταξύ των ερευνητών, των ΑΕΙ, των θεσμικών οργάνων έρευνας και τεχνολογίας, του παραγωγικού τομέα και των επιστημονικών οργανώσεων, σχετικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο για την έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη.

Σήμερα, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο Κρήτης, με συμμετοχή της Ακαδημαϊκής και Ερευνητικής κοινότητας (Πρυτανικές αρχές και μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ, Πρόεδροι και καθηγητές ΤΕΙ, ερευνητικοί φορείς), καθώς και μελών Επιμελητηρίων, Συνδέσμων και  Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη.

Στην εκδήλωση αυτή, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Α. Μητσός, παρουσίασε τους πυλώνες και άξονες του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ενίσχυση της Έρευνας, της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας.  Ομιλητές στην ημερίδα ήταν: ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ι. Παλλήκαρης, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης, Ε. Καπετανάκης, ο Πρόεδρος ΔΣ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, Β. Δουγαλής, καθώς και εκπρόσωπος από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κρήτης, Μ. Καθαράκης.

Η επόμενη ημερδία θα πραγαματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 11 Οκτωβρίου 2010.

Το κείμενο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ενίσχυση της Έρευνας, της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας» βρίσκεται στη διαδικασία της διαβούλευσης στον σύνδεσμο:  http://www.opengov.gr/ypepth/?p=315.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved