ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδα: Women Choosing ICT Careers: Influencing Policy from Practice
 

 

Αθήνα 19.10.2010, 11:41

Ευρωπαϊκή Ημερίδα με θέμα: "Women Choosing ICT Careers: Influencing Policy from Practice", πραγματοποιείται την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010 και ώρα προσέλευσης 9.30 π.μ, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο).

Στόχος της ημερίδας είναι να ενθαρρύνει τις γυναίκες να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και να συζητηθούν τρόποι για την εξάλειψη των υφιστάμενων ανισοτήτων μεταξύ των φύλων (π.χ. οι γυναίκες σχεδιαστές συστημάτων πληροφορικής, αναλυτές και προγραμματιστές στην ΕΕ ανέρχονται σε ποσοστό μικρότερο του 20%).

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν αλλά ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εγγραφές γίνονται οnline ή συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση εγγραφής και στέλνοντάς την μέσω του e-mail: info@militos.org ή του φαξ: +30 210-6772116, στη Γραμματεία της Ημερίδας.

Η ημερίδα υλοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου gender-IT. Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η γλώσσα εργασίας της ημερίδας είναι τα Αγγλικά. Η Ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα http://www.gender-it.eu.

Για περισσότερες πληροφορίες και βοηθητικά tips επισκεφθείτε το e-Info Spot http://gender-it-forum.itec.edu/conference, ή επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ημερίδας info@militos.org (T. +30 210-6772129 – F. +30 210-6772116)

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας, σύντομο βιογραφικό των ομιλητών και την αίτηση, όλα στην αγγλική γλώσσα.

 

 

 3 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η αίτηση (αρχείο doc 87 kb)
Βιογραφικά (αρχείο pdf 855 kb)
Το πρόγραμμα (αρχείο pdf 133 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved