ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Εκδήλωση ΑΠΘ: Το Πανεπιστήμιο σε διάλογο

 

Αθήνα 3.5.2011, 12:02

«Το Πανεπιστήμιο σε διάλογο - Η έκθεση της διεθνούς συμβουλευτικής επιτροπής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 και ώρα 13:00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

Οι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Καθηγητής Γεράσιμος Βώκος, Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Νομικής, Παναγιώτης Γκλαβίνης, μέλος του Δ.Σ. του ΕΣΔΕΠ, η Καθηγήτρια Μαρία Λαζαρίδου, Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Τμήματος Βιολογίας, ο Καθηγητής Βασίλης Ταρλατζής, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής και ο Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Δημήτρης Ψύλλος. Έχει προσκληθεί εκπρόσωπος τόσο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, όσο και της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Την εκδήλωση, που είναι ανοικτή στο κοινό, θα προλογίσει ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος, και θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος και Διευθυντής της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» Τραϊανός Χατζηδημητρίου.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την εκδήλωση, καθώς θα υπάρχει live streaming όλης της εκδήλωσης στη διεύθυνση mms://video.auth.gr/auth_open_uni_2011.

Να σημειωθεί ότι την ιστοσελίδα http://noc.auth.gr/services/voice-video/streaming/vod_events.html μπορούν να επισκέπτονται όσοι επιθυμούν να δουν τις προηγούμενες εκδηλώσεις που μεταδόθηκαν μέσω live streaming, καθώς υπάρχει αρχείο με όλες τις μαγνητοσκοπημένες εκδηλώσεις του ΑΠΘ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved