ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Εκδήλωση στο ΑΠΘ για την παγκόσμια κρίση

 

Αθήνα 14.10.2011, 20:02

Ποιά τα αίτια και οι φάσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης; Πού οφείλεται η απελευθέρωση και υπερδιόγκωση του τραπεζικού συστήματος εις βάρος της πραγματικής οικονομίας; Ποιες οι χρηματοπιστωτικές αλχημείες και το «σκιώδες τραπεζικό σύστημα»; Οι εξοργιστικές αμοιβές του χρηματοοικονομικού τομέα και η έκρηξη των εισοδηματικών ανισοτήτων. Η Αποτυχία των αγορών και ο οικονομικός πραγματισμός.

Η «μεγάλη διάσωση» του τραπεζικού συστήματος και το «ελικόπτερο Μπεν» είναι τα ζητήματα που θα αναλυθούν από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιώργο Δουράκη, στην εκδήλωση, με τίτλο: «Πιστωτική κρίση, τραπεζικός τομέας και εισοδηματικές ανισότητες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρες 19.00 με 21.00.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη σειρά ενημερωτικών ομιλιών για τους φοιτητές και το ευρύ κοινό, με θέμα «H Παγκόσμια Οικονομική Κρίση και Οικονομικές Πολιτικές». Η σειρά απαρτίζεται από 5 εβδομαδιαίες ομιλίες από τον Επίκ. Καθηγητή Γ.Δουράκη και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και ώρες 19:00 με 21:00, στο Αμφιθέατρο ΙΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ.

Οι ανοικτές στο κοινό εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Επιτροπή Πολιτιστικής Πολιτικής του ΑΠΘ Στόχος της Επιτροπής είναι η δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, με επίκεντρο πάντα τον φοιτητή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved