ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Συμπόσιο: Επιμορφώνοντας τους εκπαιδευτικούς για το πολυπολιτισμικό σχολείο

 

Αθήνα 17.10.2011, 13:58

«Επιμορφώνοντας τους εκπαιδευτικούς για το πολυπολιτισμικό σχολείο: καινοτόμες πρακτικές και πρώτες εκτιμήσεις» είναι το θέμα του Επιστημονικού Συμποσίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 10.30, στην Αίθουσα Τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Συμπόσιο οργανώνεται στο πλαίσιο του Έργου «Εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών» και ειδικότερα της Δράσης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας» και οι εργασίες του Συμποσίου απευθύνονται σε μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που ειδικεύονται στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Στόχοι του Συμποσίου είναι η αποτίμηση πρακτικών επιμόρφωσης που έχουν δοκιμαστεί στο πλαίσιο της Δράσης και η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μελών ΔΕΠ και επιστημόνων που ειδικεύονται στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, σχετικά με το σχεδιασμό και τη μεθόδευση της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών γενικότερα.

Παράλληλα, με την αποτίμηση των επιμορφωτικών δράσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί και αξιολογηθεί, έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση καινοτόμων επιμορφωτικών παρεμβάσεων, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση του έργου των σχολικών μονάδων και στην επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών.

Στο πρόγραμμα του Συμποσίου περιλαμβάνονται εισηγήσεις, οι οποίες καλύπτουν ποικίλες πτυχές του θέματος, όπως τα όρια της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, οι δυνατότητες της ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, η ενδοσχολική επιμόρφωση, κά. Στη συνέχεια θα διατεθεί χρόνος για να καταθέσουν την εμπειρία τους οι επιμορφωτές, οι οποίοι δίδαξαν στα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Δράσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved